Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «There’s something that the whole world want you to know….»

«There’s something that the whole world want you to know….»

Γράφει ο Νίκος Κοντόπουλος, φίλος της Ομάδας, του site μας & μέλος της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool.

Οχτώ ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που ο αξιαγάπητος Bobby Firmino,το πιο αγαπητό παιδί της κερκίδας, ήρθε στο Merseyside για λογαριασμό της ομάδας μας.

Η σεζόν τότε ξεκίνησε με καλούς οιωνούς και οι «REDS» έφτασαν μια ανάσα από την κατάκτηση του Europa League, το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά από 11 χρόνια από εκείνη την ανεπανάληπτη νύχτα της Κωνσταντινούπολης. Ωστόσο, η πολυνίκης του θεσμού Σεβίλλη είχε άλλη άποψη και έτσι η ομάδα του Jurgen Klopp, σε συνδυασμό και με την κατάκτηση της 8ης θέσης στο πρωτάθλημα έμεινε εκτός ευρωπαϊκών τουρνουά για την επόμενη σεζόν.

Παρόλα αυτά, οι επόμενες χρονιές που ακολούθησαν ήταν ανεπανάληπτες, γεμάτες τρόπαια και ακόμα πολύ περισσότερες συγκινήσεις. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το Βραζιλιάνικο πολυεργαλείο, που με την απαράμιλλη τεχνική του και την δεινότητά του στο σκοράρισμα τον έκαναν έναν από τους βασικούς πυλώνες στη ενδεκάδα της ομάδας εκείνης που έμελλε να σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά. Ακόμα και όταν πέρναγαν τα χρόνια, κυρίως τα δύο τελευταία, όποτε ερχόταν ο Bobby από τον πάγκο άλλαζε την ροή του παιχνιδιού, έβαζε γκολ και έδινε πολλές ποιοτικές λύσεις, αποδεσμεύοντας και τον Klopp από πονοκεφάλους…

Μέσα στο πέρασμα αυτών των χρόνων, λοιπόν, ο βραζιλιάνος επιθετικός κατέκτησε ό,τι τρόπαιο μπορούσε να πάρει, πετυχαίνοντας παράλληλα να εισχωρήσει και στη λίστα των πρώτων 20 σκόρερ όλων των εποχών της ομάδας, στη 16η θέση, αφήνοντας πίσω του σπουδαία ονόματα όπως αυτά των Kevin Keggan και John Barnes. Το σπουδαιότερό του επίτευγμα, όμως, είναι ότι σημάδεψε, όπως αναφέρθηκε, μια ολόκληρη γενιά φιλάθλων, έγινε σύνθημα στα χείλη ενός ολόκληρου ποδοσφαιρικού λαού και κέρδισε επάξια τον σεβασμό και την αγάπη όλων.

Χαιρετούμε με δάκρυα στα μάτια έναν ζωντανό θρύλο της Liverpool και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την ευχή να ξανασμίξουν οι δρόμοι μας.

WE WILL ALWAYS LOVE YOU BOBBY….

Ο θρύλος της Liverpool, Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com